2019-06-19

Sitter i skuggan, inlindad i filtar, och väntar på att solen ska ta sig runt husknuten och värma mig 🌞 Jag orkar/vill/vågar inte ge mig på att flytta en solstol ut i solen och killarna har jag redan satt i jobb, så hellre än att riskera att de slutar rensa ogräs från grusgången så väntar jag. Den som väntar på nåt gott... 🤪 Utsikten härifrån är inte så tokig faktiskt, iallafall inte om man tänker bort alla leksaker och utemöbler som inte är tillbaka på sin plats efter gårdagens gräsklippning osv. Poolen är ju iofs inte heller så vacker och jag ser lite väl mycket ogräsrensning och annat jobb som skulle vara gjort... Men syrenen är ju vacker och det rasslar så mysigt i löven ❤️🌸🌿 Och så har jag en kopp te som värmer, vad mer kan man begära!?
(null)
Min rygg har varit oförskämt bra ett par veckor vilket naturligtvis lett till att jag varit liiite oaktsam. Det får jag såklart sota för. Idag blir det ryggvila och smärtlindring. 
Jag har mått riktigt bra sedan jag kom hem från Sundsvall med det utbytta dränaget. Så skönt! De senaste dagarna har jag tagit lite prover och imorgon blir det läkarbesök. Hoppas på att allt är bra och att mitt mående inte varit inbillning utan syns på provsvaren också 😊