Operation ihopvirkning

Jag är så glad och lycklig. Min rygg mår lite bättre för varje dag och så smidig och rörlig som jag varit de senaste dagarna har jag inte varit på mycket länge. Igår vågade jag mig ner till matkällaren för att hämta upp ett paket smör, jag plockade i och ur en diskmaskin, startade en maskin med tvätt och jag följde med och hämtade lilla a på förskolan! En så underbar förskola dessutom, jag är så glad för allt de gör med och för barnen ❤️ Min lilla skruttfia trivs så bra och pratar mycket hemma om både personalen och sina kompisar. Bara positiva saker kanske jag ska tillägga. Jag vill också passa på att tacka för de vackra blommorna och den goda kakan. 
(null)

(null)
Postkakan! Tänk att det går att göra en kaka som både är god och som klarar att levereras av postnord. Jag är imponerad!

I slutet på förra veckan blev ruta nummer 135 och 136 äntligen klara och operation ihopvirkning har påbörjats. Jag bestämde mig till sist förr att slumpen skulle på avgöra mönstret så vi passade på att ta fram alla rutor, hälla ut dem ur ikeapåsen och kasta upp dem i luften några gånger innan de kastades tillbaka ner i påsen igen. Riktigt roligt hade vi, jag lilla a och maken, när vi kastade upp dem i luften och försökte träffa den stora blå påsen. Här kommer några bilder på arbetet. Det är så kul och inspirerande att virka nu igen, när man börjar se resultatet av allt slit.
Nummer 135 och 136!

Operation ihopvirkning pågår...