En bra dag 😊

Idag har jag haft en bra dag. Trodde när jag vaknade imorse att det skulle få bli en sån här underbart härlig dag när jag kan bara sitta hemma och inte behöver passa några tider. När jag bara kan luta mig tillbaka och låta kroppen bestämma tempot. 
Så blev det inte riktigt, men det blev bra ändå 😊 
Det började med att sköterskan från PRIS ringde och bad att jag skulle åka på vårdcentralen och ta prover. Inga problem tänkte jag, det går ju snabbt. Tyvärr hade jag glömt ta min morgonmedicin så ryggen bråkade lite innan värktabletterna började hjälpa. (Men vad gör väl det, jag har ju mina stavar som jag fått låna av bästa svägerskan ❤❤❤) 
Ryggen var iallafall rätt bra fram mot eftermiddagen och jag kände att det funkade bra att följa med och hämta lilla a på förskolan. Det är alltid lika kul att se hur glad hon blir när man kommer för att hämta henne ❤ Det är skönt att veta att hon trivs på förskolan också. Hon pratar nästan varje dag om att hon vill gå till förskolan sen när hon sovit. 
Så här, några timmar senare, jag ryggen tyvärr sagt ifrån igen och efter att ha masat mig hem har jag nu höjt huvudänden på sängen, tagit medicin, lite extra smärtlindring och bäddat in mig i min banankudde. Älskar både höjningen och banankudden. Vore jag inte redan gift skulle jag gjort som stora A sa och ingått äktenskap med bananen 😜😊

Det blev ingen brasa för mig men vad gör väl det (för en pyroman som mig 😉) 
🔥 Kram och trevlig Valborg till er alla! 🔥